Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای مرکزی گفت: سالانه سه میلیارد و ۳۰۰ میلیون متر مکعب آب در این استان مصرف می شود که ۱۳ درصد آن از آبهای سطحی، ۱۵ درصد از قنات ها، پنج درصد چشمه ها و ۶۷ درصد از منابع آبهای زیرزمینی تأمین می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛عزت اله آمره ای مدیرعامل شرکت آب منطقه ای مرکزی در گفتگو بااراک امروز؛گفت: استان مرکزی در حوضه آبریز کویر نمک واقع شده است و بخش کوچکی از آن در حوضه آبریز خلیج فارس قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آمره ای با اشاره به اینکه متوسط بارندگی در استان ۲۶۷ میلی متر در سال است اظهار کرد: رودخانه های تیره، قمرود و قره چای سه رودخانه مهم استان محسوب می شوند.

وی افزود:سالانه سه میلیارد و ۳۰۰ میلیون متر مکعب آب در این استان مصرف می شود که ۱۳ درصد آن از آبهای سطحی، ۱۵ درصد از قنات ها، پنج درصد چشمه ها و ۶۷ درصد از منابع آبهای زیرزمینی تأمین می شود.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای مرکزی افزود: این شیوه استفاده از منابع آبی برخلاف رویه عرف در بسیاری از کشورهای جهان و جوامع توسعه یافته است و به کاهش شدید سطح آبهای زیرزمینی منجر می گردد.

وی با بیان اینکه سالیانه ۲۰۰ میلیون متر مکعب در دشتهای استان کسری مخزن داریم ادامه داد: در استان مرکزی آب زیرزمینی سالانه ۲۰۰ میلیون مترمکعب افت کرده و دیگر جبران نمی شود.

آمره ای اضافه کرد: در استان مرکزی شهرستان ساوه سالانه با کاهش یک و نیم متری سطح منابع آبهای زیرزمینی رتبه نخست را در کاهش سطح سفره های آب زیرزمینی به خود اختصاص داده است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای مرکزی اظهار کرد:در سال ۸۴ در راستای چاره اندیشی برای کنترل افت و کسری مخزن آبخوان ها طرح تعادل بخشی، تغذیه مصنوعی و پخش سیلاب در زمینه بهبود وضعیت منابع آب زیرزمینی توسط وزارت نیرو آغاز گردید و در سال ۹۳ بر اساس مصوبات پانزدهمین جلسه شورای عالی آب طرح با شدت بالاتری در جهت میزان کسری مخازن آب زیرزمینی و نجات سفره های آب زیرزمینی ارائه گردیده است.

آمره ای مشکلات مربوط به چاههای غیرمجاز را از چالش های شرکت آب منطقه ای مرکزی دانست و گفت: این چاههای به دلیل اینکه با معیشت مردم در ارتباط هستند بسیار حساس و تنش زا محسوب می شوند.

وی به اهمیت طرح های آبرسانی به شهرها و روستاها اشاره کرد و بیان داشت: طرح آبرسانی به ساوه از خط انتقال سد کوچری با خط انتقالی به طول ۱۳۰ کیلومتر، اجرای رینگ شمالی و جنوبی سد کمال صالح برای پوشش دهی تمام شهر اراک از آب سد کمال صالح،آبرسانی به شهر تفرش و ۴۰ روستای مسیر از چشمه هفتیان با خط انتقالی به طول ۶۰ کیلومتر،آبرسانی به شهر خمین و ۴۱ روستای مسیر و ایجاد مخزن ذخیره ۳۰۰ هزار متر مکعبی ذخیره آب برای مواقع بحرانی از جمله طرح های مهم شرکت در راستای تامین آب است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای مرکزی گفت: از برنامه های شرکت برای حفاظت فیزیکی پروژه ها اجرای سیستم تله مترینگ به صورت فیبر نوری بر روی پروژه ها همچون سد کمال صالح است تا به صورت هوشمند پروژه های شرکت را کنترل نماییم و این مهم نیازمند تامین اعتبار است.

وی همچنین به وضعیت سد ساوه اشاره کرد و افزود:هم اکنون سد ساوه با ظرفیت مخزنی معادل ۲۸۰ میلیون متر مکعب ، ۴۰ میلیون متر مکعب آب دارد که از این میزان هم ۲۵ میلیون متر مکعب قابل توزیع است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۸۳۹۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت بین‌نهادی، پیش‌نیاز مشارکت مردمی

معاون فرهنگی شهردار و رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان بر مشارکت درون سازمانی و بین‌نهادی و متمرکزکردن امکانات و منابع برای تحقق عینی و عملیاتی شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، کمال حیدری در دیدار با مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان اظهار کرد: ایجاد هماهنگی در بخش‌های مختلف و هم‌افزایی منابع در اختیار، لازمه دستیابی به جهش تولید و عمران و آبادانی شهر است و ضرورت دارد با تجمیع منابع امکان آن فراهم شود.

وی با تاکید بر ضرورت توسعه مشارکت مردم در اداره حوزه‌های مختلف شهر افزود: به تعبیر مقام معظم رهبری «اصفهان شهر زنده است» و بر این اساس آنچه شهر اصفهان را بر سر زبان‌ها انداخته، زنده بودن و پویایی اصفهان است.

معاون فرهنگی شهردار و رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان تصریح کرد: در عمر کوتاه مدیریت شهری باید با همگرایی پروژه‌ها را با کمترین هزینه و در کوتاه‌ترین زمان ممکن تکمیل و به بهره‌برداری رساند، در این صورت است که شاهد نتایج خوشایند آن که ارتقای فرهنگی، تفریحی و نشاط اجتماعی در میان شهروندان خود خواهیم بود.

حیدری بر مشارکت درون سازمانی و بین‌نهادی و متمرکزکردن امکانات و منابع برای تحقق عینی و عملیاتی شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» تاکید کرد.

فراهم‌سازی زمینه مشارکت شهروندان اصفهانی در پروژه‌ها

مسعود حیدری، مشاور شهردار و مدیرعامل سازمان سرمایه گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان نیز در این دیدار گفت: آنچه که در یک سیستم بیشترین هدر رفت انرژی را هم به لحاظ مادی و هم به لحاظ معنوی به خود اختصاص می‌دهد، جزیره‌ای عمل‌کردن برنامه‌ها و طرح‌ها است.

وی افزود: با هم‌اندیشی و هم‌افزایی باید پیش از انجام هرگونه اقدام و با ساماندهی منابع و نیروی انسانی، ضمن بهره‌برداری بهینه از امکانات موجود، ضریب رسیدن به اهداف کلان مدنظر مدیریت شهر را افزایش دهیم.

مدیرعامل سازمان سرمایه گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان با اشاره به برنامه‌های این سازمان برای عمل به شعار سال ۱۴۰۳ و تحقق «جهش تولید با مشارکت مردم» گفت: سعی داریم با ارائه بسته‌های تشویقی و تسهیل در فرایند مشارکت زمینه مشارکت بیشتر شهروندان را فراهم سازیم و اعتقاد داریم جنس این مشارکت محدود به سرمایه‌گذاری درپروژه‌ها نیست.

حیدری تاکید کرد: شهروندان می‌توانند با ارائه دیدگاه‌ها و بیان ایده‌های خلاقانه خود به خلق فرصت‌های جدید سرمایه‌گذاری و توسعه شهر کمک کنند تا شعار «اصفهان شهر زندگی» محقق شود.

کد خبر 751390

دیگر خبرها

  • واگذاری ۱۷۲ هکتار از اراضی ملی استان مرکزی برای تولید انرژی پاک
  • واگذاری اراضی ملی استان مرکزی برای تولید انرژی پاک
  • تابلوی «از دادن رانت معذوریم!» جلوی در بانک مرکزی نصب شود
  • انبار‌های هلال‌ احمر نیاز به تقویت جدی دارند/ وزارت کشور منابع مالی را تامین کند
  • تامین ۱۰ قلم داروهای راهبردی مورد نیاز زیمبابوه به کمک ایران
  • نانوایی‌های پدافندی در یزد ایجاد شد
  • ضرورت تامین امنیت سایبری شبکه های توزیع برق با فناوری نوین
  • مشکل تامین منابع اعتباری پروژه راه آهن لرستان حل شد
  • مشارکت بین‌نهادی، پیش‌نیاز مشارکت مردمی
  • هدایت سالانه ۴ میلیون مترمکعب آب به سفره های زیرزمینی اشتهارد