Web Analytics Made Easy - Statcounter

اراک- مدیرعامل شرکت آب منطقه ای مرکزی گفت: طی ده سال اخیر ۱۶۰۰ چاه آب غیرمجاز در استان مرکزی حفر شده که بیشترین تعداد این چاه ها مربوط به شهرستان های اراک، شازند و خنداب است.

به گزارش قدس آنلاین، عزت الله آمره ایدر این باره اظهار داشت: اجرای برنامه های مرتبط با حفاظت منابع آبی و مقابله با بحران آب در استان با روند کُندی روبرو است که با این روند نمی توان در مقابل بحران منابع آبی اقدام موثری انجام داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای مرکزی افزود: ادامه روند فعلی مصرف آب کشاورزی منجر به بحران خواهد شد چرا که در حال حاضر تنها ۱۵ درصد از اراضی کشاورزی استان مرکزی به سیستم آبیاری نوین مجهز شده اند و بخش عمده ای از اراضی همچنان از روش های سنتی آبیاری بهره می برند که هدر رفت زیاد را به دنبال دارد.

وی بیان کرد: بی توجهی به کشت برخی محصولات آب بر در مناطقی که بحران کم آبی در آنجا مشهود است متاسفانه سرعت کاهش منابع آب زیرزمینی را افزایش داده و با توجه به محدودیت منابع آبی، تأمین آب مورد نیاز برای مصارف شرب و کشت محصولات استراتژیک و باغ‌ها باید در اولویت قرار گیرد.

آمره ای خاطرنشان ساخت: تغییر الگوی کشت به معنی تعیین یک نظام کشاورزی با مزیت اقتصادی پایدار مطابق با سیاست‌های کلان کشور، دانش بومی کشاورزان و بهره‌گیری بهینه از ظرفیت‌های طبیعی منطقه‌ای مانند شرایط اقلیمی، منابع آب و خاک با رعایت اصول اکولوژیکی تولید محصولات کشاورزی در راستای حفظ محیط زیست است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای مرکزی ادامه داد: ضرورت محدودسازی کشت برخی از محصولات کشاورزی که به آب فراوانی نیاز دارد، در مناطق کم آب یکی از راهکارهای اساسی برای جلوگیری از هدررفت و مدیریت صحیح منابع آب در استان است چرا که توجه به الگوی کشت مصوب و پرهیز از کاشت محصولاتی که همخوانی با شرایط اقلیمی منطقه ندارند ضروری است.

آمره ای با اشاره به وضعیت بارندگی های سال زراعی جاری در استان مرکزی تصریح کرد: امسال خوشبختانه به دلیل میزان بارندگی مطلوب، سدها، رودخانه ها و حوزه های آبریز در استان از وضعیت نسبتا خوبی برخوردار هستند، اما این به معنای حل مشکل نیست و در صورتی که باز هم با کمبود بارش مواجه باشیم بحران جدی خواهد بود.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای مرکزی با بیان اینکه دقت در مصرف، صرفه جویی و یافتن راه های جلوگیری از هدر رفتن آب به منظور پیشگیری از ایجاد بحران اهمیت بسیاری دارد، تصریح کرد: این صرفه جویی در تمام بخش ها باید صورت پذیرد و کم یا زیاد مصرف کردن مطرح نیست، بلکه بهینه مصرف کردن مهم است، چراکه منابع آبی محدود هستند.

آمره ای با اشاره به هفته اول تیرماه که هفته صرفه‌جویی در مصرف آب نام گذاری شده، بیان کرد: موضوعاتی همچون «آب، اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال»، «آب، آموزه‌های دینی و ارتقای آگاهی‌های عمومی»، «آب، خانواده، مدیریت مصرف»، «آب و توسعه پایدار»، «آب و بازچرخانی و استفاده مجدد»، «آب، رسانه، مدیریت مصرف»، «آب، قانون و حقوق شهروندی» از جمله مباحثی بود که امسال در برنامه های هفته صرفه جویی در مصرف آب مورد توجه قرار گرفت.

منبع: تسنیم

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۲۴۶۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیراز میزبان نمایشگاه تخصصی بین‌المللی کشاورزی شد

مدیر عامل شرکت نمایشگاه‌های بین المللی فارس گفت: در بیستمین نمایشگاه بین المللی ادوات و ماشین آلات کشاورزی که به میزبانی شیراز در حال برگزاری است نمایندگانی از کشور‌های چین، ترکیه، روسیه، ایتالیا، کره و ژاپن حضور دارند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، محسن نهاوندی در نشست خبری بیستمین نمایشگاه بین‌المللی ادوات وماشین آلات کشاورزی با بیان اینکه  نمایشگاه‌های بین‌المللی فرصت مناسبی برای شرکت‌ها فراهم می‌کنند تا محصولات خود را به بازار‌های جهانی معرفی کنند و قرارداد‌های صادراتی جدید ببندند، اظهار داشت: همچنین موجب جذب سرمایه‌گذاری خارجی به کشور هستند.

وی افزود: در نمایشگاه‌های بین‌المللی، شرکت‌ها فرصت دارند تا از دانش و فناوری همکاران خود و همچنین شرکت‌های دیگر بهره‌مند شوند و این باعث افزایش سطح دانش فنی و فناوری در کشور می‌شود و به شرکت‌ها اجازه می‌دهند تا محصولات خود را به صورت مستقیم به مخاطبان معرفی و مشتریان پتانسیل خود نشان دهند.

نهاوندی در باره نقش نمایشگاه بین‌المللی فارس در تحقق شعار سال، ادامه داد: این نمایشگاه با ایجاد یک پل ارتباطی میان تولیدکنندگان، کشاورزان، و مصرف کنندگان، به تحقق شعار رونق تولید با مشارکت مردم کمک کرده است.

مدیر عامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی فارس بیان کرد: ترویج کشاورزی هوشمند با معرفی و نمایش ادوات و تکنولوژی‌های جدید، می‌تواند به ترویج کشاورزی هوشمند و افزایش بهره‌وری کمک کند. همچنین این فرصت را برای تولیدکنندگان و کشاورزان فراهم کرده است که مستقیما محصولات خود را به فروش برسانند و با سرمایه‌گذاران ارتباط برقرار کنند.

وی اظهار کرد: از دیگر موارد می‌توان به تمرکز بر رویکرد‌های پایدار و محیط زیستی اشاره کرد که باعث افزایش آگاهی‌های عمومی و مشارکت مردم در حفاظت از منابع طبیعی کمک کند و با این اقدامات، نمایشگاه بین المللی فارس می‌تواند نقش مهمی در تحقق رونق تولید و توسعه کشاورزی مدرن ایفا کند و به عنوان یک موتور محرک برای اقتصاد محلی و ملی عمل کند.

نهاوندی با بیان اینکه نمایشگاه ادوات کشاورزی در فضایی بالغ بر 12 هزار مترمربع برپا شده است که آخرین تجهیزات به روز کشاورزی شامل انواع سمپاش، تراکتور، پهپاد‌های کشاورزی، تریلر، لجن کش‌ها و پهپاد‌های سانتریفیوژ را در معرض دید علاقمندان قرار گرفته است، گفت: تولید کنندگان کشورمان در این نمایشگاه آخرین تجهیزات بروز از جمله انواع پهپاد‌ها، تولید بیل جلو تراکتور، تولید دستگاه‌های بوجاری غلات، تولید کمپاین برنج، تولید و مونتاژ و توزیع نهاده‌ها و ادوات کشاورزی و تولید و توزیع قطعات یدکی تراکتور ارائه کرده‌اند.

وی گفت: بیستمین نمایشگاه بین‌المللی ادوات و ماشین آلات کشاورزی علاوه بر شرکت‌های از استان فارس، خوزستان، کردستان، تهران، قزوین، همدان، خراسان رضوی، مازندران، آذربایجان شرقی و غربی، اصفهان، البرز و نمایندگانی از کشور‌های چین، ترکیه، روسیه، ایتالیا، کره و ژاپن حضور دارند.

مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی فارس با تصریح بر اینکه همچنین در حاشیه برگزاری این نمایشگاه نشست‌های تخصصی و دوره‌های آموزش در سالن ملاصدرا به همت سازمان جهاد کشاورزی، و سازمان نظام مهندسی که یازده دوره خواهد بود برگزار می‌شود، افزود: نمایشگاه ادوات و ماشین الات کشاورزی از تاریخ 18 تا 21 اردیبهشت ماه همه روزه از ساعت 15 تا 21 پذیرای علاقمندان خواهد بود و از کشاورزان، مهندسان، تولید کنندگان و علاقمندان به حوزه کشاورزی جهت بازدید از این نمایشگاه دعوت به عمل می‌آید.

انتهای پیام/424/.

دیگر خبرها

  • تخریب ۳۶ بنای غیرمجاز در اراضی کشاورزی قزوین
  • کنترل چاه‌های کشاورزی بهترین راهکار تعادل در مصرف آب
  • شیراز میزبان نمایشگاه تخصصی بین‌المللی کشاورزی شد
  • دو بنای غیر مجاز در بهشهر قلع و قمع شد
  • فعالان اقتصادی به کنسرسیوم توسعه اقتصادی امیرکبیر ملحق شوند
  • بزرگترین هنرستان جوار صنعت کشور در استان مرکزی ایجاد شده است
  • ۲۹ هکتار از اراضی کشاورزی بخش قلعه‌نو آزادسازی شد
  • ممنوعیت تغییرکاربری غیرمجاز اراضی زراعی و باغی در چهارمحال و بختیاری
  • وزیر صنعت معدن و تجارت شامگاه دوشنبه وارد اراک شد
  • مهم‌ترین چالش کلانشهر اراک جذب و انتقال سرمایه است