Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان مرکزی خواستار واگذاری بخشی از اهرم‌های برخورد با منابع آلاینده آب به شرکت‌های آب منطقه‌ای شد.

به گزارش ایسنا، عزت‌الله آمره‌ای در دومین کارگروه‌ اجرایی نظام مدیریت کیفیت منابع آب منطقه چهار کشور که با حضور مدیران عامل شرکت‌های آب منطقه‌ای استان‌های مرکزی، همدان، لرستان، کرمانشاه و ایلام برگزار شد، با اشاره به اهمیت موضوع حفاظت کیفی منابع آب طی سال‌های اخیر افزود: موضوع حفاظت از کیفیت منابع آب در گذشته مغفول بوده و فقط مباحث کمی و تامین آب دنبال شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به برخی نگرانی‌ها در حوزه تامین آب شرب در کشور که در کنار آن باید بحث کیفیت آب نیز با جدیت دنبال شود، گفت: 5 سال پیش اولین همایش ملی کیفیت منابع آب و توسعه پایدار به میزبانی استان مرکزی برگزار شد که مقالات بسیار خوبی از دانشگاه‌ها در قالب راهکارهای پیشگیرانه از بروز آلایندگی ارائه شد، اما متاسفانه خلاء اقدامات انجام شده و موفقیت حاصله در این همایش محسوس بود به همین دلیل شکل‌گیری ساختار دفاتر حفاظت کیفی در آب منطقه‌ای مورد توجه قرار گرفت.

آمره‌ای با تاکید بر لزوم تقویت این ساختار تصریح کرد: در برخورد با منابع آلاینده مشکلاتی وجود دارد، باید کلیه آلاینده‌ها شناسایی شوند که این مسیر در حال انجام است، اما در این راستا تمامی اهرم‌های برخورد با منابع آلاینده در اختیار شرکت‌های آب منطقه‌ای نیست و لازم است با اصلاح قانون، بخشی از اهرم‌ها در اختیار این شرکت‌ها قرار گیرد.

وی عنوان کرد: ایجاد شبکه پایش کیفی منابع آب نیز در مرحله مطالعه است و باید استان‌ها این امر را با جدیت دنبال کنند و اعتبار لازم برای مطالعه و تکمیل شبکه تامین شود.

مدیرعامل شرکت‌ آب منقطه‌ای استان مرکزی نیز با اشاره به اهمیت کنترل پساب صنعتی و فاضلاب که به بحث روز تبدیل شده است، افزود: کنترل کیفی یا حفاظت زیست محیطی حوضه آبریز سدها بویژه در سدهای تامین کننده آب شرب مورد توجه قرار گرفته است و با توجه به تاثیر استقرار صنایع و معدن در حوضه آبریز سدها خاصه سدهای تامین کننده آب شرب، استان مرکزی به عنوان پایلوت، مطالعات جامعی در این راستا در پروژه سد کمال صالح انجام داد که به منشور دستگا‌هی تبدیل شد.

آمره‌ای با بیان اینکه مباحث کیفی منابع آب در همه استان‌های کشور همچون استان مرکزی وجود دارد، به تالاب میقان اراک که دارای جبهه‌های آب شور و شیرین و مستعد گردوغبار است، استقرار صنایع بزرگ آلاینده مانند پتروشیمی، پالایشگاه، نیروگاه، آلومینیوم و ... و پساب صنایع اشاره کرد و گفت: دشت‌های استان مرکزی نیز دارای چالش‌هایی است. به شکلی که سطح برخی از سفره‌های آب زیرزمینی افت داشته است و همین امر کیفیت را نیز تحت‌الشعاع قرار می‌دهد و پیشنهاد می‌دهم همایش 5 سال پیش مجددا در استان‌های کشور برگزار شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام مدیریت آب منطقه مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۵۵۰۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسویه ۲۰ همتی با بانک‌ها از طریق واریز و برداشت/ کارنامه موفق مدیریت شهری در اداره پایتخت

معاون شهردار تهران گفت: خوشبختانه با مولد سازی توانستیم بخشی از بدهی‌های بانکی را تسویه نموده و منابع جدیدی در جهت حمل و نقل عمومی و پروژه‌های عمرانی به کار گیریم.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، لطف الله فروزنده معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران گفت: در سال ۱۴۰۲ شهردار تهران موفق شد علاوه بر تحقق بودجه در پایان دی ماه، متمم حدودا ۳۰ هزار میلیاردی را نیز محقق نماید و این امر نشان دهنده عزم جدی و حمایت اعضای شورای شهر و تلاش یکا یک مدیران و کارکنان شهرداری است که در طول تاریخ شهرداری بی نظیر بود.


وی افزود: بی تردید تامین منابع ۱۰۴ همتی نیاز به ابتکار و خلاقیت داشت که بخشی از آن به صورت نقد است که تلاش مناطق در این خصوص چشمگیر بود.


فروزنده با اشاره به مولدسازی و تسویه بخشی از بدهی بانکی اظهار داشت: خوشبختانه با مولد سازی توانستیم بخشی از بدهی‌های بانکی را تسویه نموده و منابع جدیدی در جهت حمل و نقل عمومی و پروژه‌های عمرانی به کار گیریم.


معاون شهردار تهران ادامه داد: از سال ۹۶ مساله روش واریز و برداشت در شهرداری سابقه داشته است، سال گذشته طی توافقی که با بانک‌ها صورت گرفت، توانستیم اقدام ارزشمندی نزدیک ۲۰ همت واریز و برداشت انجام دهیم همچنین بر اساس ماده ۱۳ و با استفاده از ظرفیت‌های قانونی و با همکاری بانک ها، بدهی‌هایی را که از سال ۸۵، ۸۸، ۹۱ و ۹۲ باقی مانده بود و نرخ مرکب به آن تعلق می‌گرفت و مردم شهر متضرر می‌شدند؛ بخشی را تسویه و حدود ۵۰ درصد مبالغ تسویه را تسهیلات گرفتیم.


معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران در بخش دیگری از سخنان خود گفت:همت ما بر این بود که با شناسایی اولویت‌ها در بودجه به ویژه در بخش حمل و نقل، اتوبوس، اورهال کردن واگن ها، توسعه خطوط و ایستگاه‌های مترو، رویداد‌های فرهنگی و خدمات شهری، توانستیم یک کارنامه خوبی در بخش عمران داشته باشیم.


وی افزود: در بخش هزینه‌ای ۲۶ هر ماه حقوق را پرداخت کردیم بدون اینکه کوچکترین دغدغه‌ای برای کارکنان ایجاد شود همچنین هزینه‌های جاری را نیز کاملا پرداخت کردیم و هیچ دغدغه‌ای جهت پرداخت نداشتیم، در زمینه سرمایه‌ای نیز نزدیک ۶۴ هزار میلیارد تومان در پروژه‌های سرما یه‌ای پول تزریق کردیم، در بحث مالی نیز نزدیک ۲۰ تا عملیات انجام شد و گام مثبتی در این جهت برداشته شد.


معاون شهردار تهران ادامه داد: بطور تقریبی ۸۵ در صد منابع جهت کار‌های سرمایه‌ای به صورت پروژه‌ای به تمامی معاونت‌ها داده شد، و به جهت اهمیت معاونت حمل و نقل که شورا بیشتر روی آن نظر داشت با اولویت همراه بوده است، این قدام به درستی نشان دهنده کارآمدی است، کارآمدی یک مجموعه به این معنا است که ضمن تامین منابع لازم بتواند ماموریت‌هایی را که شورا مشخص کرده را دنبال کند.


فروزنده گفت: برخی مخالفین برنمی تابند، نمی‌توانند عدد و رقم را هضم کنند، بی جهت می‌گویند کارآمدی نیست، کارآمدی به افزایش سطح خدمات، اورهال کردن واگن ها، خرید اتوبوس، برقی سازی، ساماندهی میادین میوه و تره بار، ساماندهی پسماند، رویداد‌های بزرگ و فرهنگی مانند (اربعین، جاماندگان، غدیر، امام رضایی ها، ایام ماه مبارک رمضان و...) که مورد تشویق مردم قرار بگیری، این یعنی کار آمدی، کارآمدی به این است که شما بتوانید منابع لازم را به دست آورید و خدمتی انجام دهید.

دیگر خبرها

  • تسویه ۲۰ همتی شهرداری تهران با بانک ها از طریق واریز و برداشت
  • کنترل چاه‌های کشاورزی بهترین راهکار تعادل در مصرف آب
  • بخشی از بدهی‌های بانکی شهرداری تهران با مولدسازی تسویه شد
  • تسویه ۲۰ همتی با بانک‌ها از طریق واریز و برداشت/ کارنامه موفق مدیریت شهری در اداره پایتخت
  • رشد ۲۸.۲ درصدی تسهیلات‌دهی بانک‌ها در سال ۱۴۰۲/ کنترل نقدینگی اهرم مهار تورم است
  • جهش کیفی و کمی تولید با مشارکت مردم تحقق می‌یابد
  • بانک دی در مسیر کاهش شناوری سهم و افزایش سرمایه نقدی
  • برگزاری ۴۰ عنوان برنامه هم‌زمان با دهه مبارک کرامت در استان مرکزی
  • بانک دی در مسیر کاهش شناوری سهم و افزایش سرمایه نقدی 
  • ۵ میلیارد سهم به نام کارگران شد