Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-09@09:07:55 GMT

دبی ورودی سد الغدیر به ۷۰ برابر سال گذشته رسید

تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۴۱۴۱۲

دبی ورودی سد الغدیر به ۷۰ برابر سال گذشته رسید

مدیر امور بهره برداری از سدالغدیر ساوه گفت: امروز دبی ورودی سد ۷۰ متر مکعب بر ثانیه است در حالیکه در زمان مشابه سال گذشته دبی ورودی سد یک متر مکعب بر ثانیه بوده و این اختلاف حجم ورودی، نشان از آورد بالای آب در سال جاری دارد.

به گزارش ایسنا، سید جلال شاهرخ در جلسه شورای اداری شهرستان که با حضور معاون سیاسی استاندار برگزار شد، افزود: سد الغدیر به تراز نهایی خود پس از ۲۳ سال نزدیک شده است و به حجم کامل بالغ بر ۲۷۷ میلیون متر مکعب رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سد با هدف تأمین آب شرب و کشاورزی و نیز کنترل سیلاب و فعالیت نیروگاه برقابی ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه آبی که در پشت دریاچه سد الغدیر ذخیره شده از حوضه آبریز قره چای در نقاط مختلف بالادستی تأمین می‌شود، اظهار کرد: پیوستگی حوضه آبریز بالادستی ناشی از سیلابی شدن از نقاط قوتی بود که موجب افزایش تراز سد الغدیر شده است.

شاهرخ به نقش سد الغدیر در کنترل سیلاب اشاره کرد و افزود: ورود سیلاب در روزهای اول سال‌جاری با شدت بالا انجام شد و در یک روز بالغ بر ۳۰ میلیون متر مکعب آب وارد سد شد. اگر سد الغدیر احداث نمی‌شد کنترل سیلاب صورت نمی‌گرفت و اتفاقاتی نظیر آق قلا بوقوع می‌پیوست.

وی ادامه داد: هم‌اکنون حجم آب ذخیره شده ۲۶۵ میلیون متر مکعب است و علت اصلی اینکه اجازه سرریز آب داده نمی‌شود به دلیل کنترل و مدیریت صحیح حجم مخزن سد است. با بازکردن دریچه‌های سدالغدیر مدیریت حجم به آسانی انجام می‌شود و هم اکنون هیچ انحرافی از شرایط پایداری سد وجود ندارد.

وی گفت: هم اکنون دبی ورودی سد ۷۰ متر مکعب بر ثانیه است در حالیکه سال قبل یک متر مکعب بوده که نشان از آورد بالای آب دارد. در حال حاضر ۹۶ درصد حجم سد پر شده در حالیکه سال قبل ۱۸ درصد از حجم سد پر شده بود.

شاهرخ به کیفیت مناسب آب شرب شهر ساوه نیز اشاره کرد و افزود: ورود حجم بالای آب به دریاچه سد موجب بهبود کیفیت و طعم آب شرب شهر ساوه شده است.

وی افزود: هم‌اکنون ۳۰ درصد نیاز آب شرب ساوه از سد الغدیر تأمین می‌شود و طغیان رودخانه مزلقان نیز موجب تقویت سفره‌های زیرزمینی شده است.

وی گفت: امید است با توزیع عادلانه آب به حوزه کشاورزی شاهد رونق بخش کشاورزی باشیم.

رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای ساوه نیز به افزایش ۱۵ درصدی تردد در ایام نوروز اشاره کرد و افزود: با وجود افزایش ترددها، اما شاهد کاهش حوادث جاده‌ای بودیم.

ابراهیم مردانی به خسارت بیش از ۱۰ کیلومتری در محورهای مواصلاتی، تخریب پنج پل و قطع ارتباط روستایی بر اثر سیل اشاره کرد و گفت: ایمن سازی و مسدود کردن راههای پر خطر و آماده سازی مسیرهای جایگزین از اقدامات راهداری است که در زمان سیل صورت گرفت.

وی بیان کرد: در خصوص قطع ارتباط ناشی از تخریب پل هفت دهنه نیز با تلاش جهادی هم اکنون راه اضطراری و پل موقت احداث و تردد امکان پذیر شده است و تلاش خواهد شد تا کار مرمت و بازسازی پل اصلی در اولین فرصت صورت گیرد.

مردانی به حمل و انتقال کمک‌های مردمی برای سیل زدگان اشاره کرد و افزود: بیش از ۳۵ دستگاه کامیون و پنج دستگاه اتوبوس کمک‌های مردمی و نیروی انسانی به مناطق سیل زده اعزام شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ساوه سد الغدیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۴۱۴۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیچ محدودیتی برای سرمایه‌گذاری در صنعت نفت وجود ندارد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، جواد اوجی وزیر نفت امروز (چهارشنبه، ۱۹ اردیبهشت) در آیین گشایش رسمی بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز و پالایش و پتروشیمی گفت: بیست و هشتمین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی یکی از رویداد‌های مهم منطقه است که به لطف پروردگار بیش از ۱۷۰۰ شرکت داخلی و ۲۵۰ شرکت خارجی حضور دارند که نشانه پویایی صنعت نفت است.

وی افزود: خوشبختانه هر سال شرکت‌ها با حضوری پرشور در این نمایشگاه شرکت دارند و این امر موجب شده که در دولت ۱۳ با اتکا و پشتیبانی فعالان این حوزه اتفاقات خوبی رقم بخورد و با استفاده از ظرفیت داخلی توسعه پروژه‌ها را شاهد هستیم.

وزیر نفت بیان کرد: در شروع به کار این دولت میزان تولید و صادرات چه وضعیتی داشت و با اتکا به توان سازندگان داخلی چه وضعیتی دارد. در ابتدای دولت پروژه‌های نیمه تمام وجود داشت و با در اولویت قرار دادن پروژه‌های ارزآور با برنامه ریزی کار خود را آغاز کرد.

اوجی گفت: سال گذشته با اتکا به توان سازندگان داخلی ۷۹ پروژه به ارزش ۱۶.۵ میلیارد دلار به اتمام رساندیم که برخی از آنها نزدیک به یک دهه متوقف شده بودند.

وزیر نفت با تأکید بر اینکه امسال از دستاورد‌های دولت رونمایی می‌کنیم، ادامه داد: ۵۴ میلیون متر مکعب به ظرفیت گاز اضافه شد و ۵۰ میلیون متر مکعب به ظرفیت پالایشی گاز کشور و بیش از ۲۲۰ هزار بشکه در روز به ظرفیت فرآورده‌های نفتی افزوده شد و نزدیک به ۱۰ میلیون تن به محصولات پتروشیمی دست یافتیم.

وی بیان کرد: یکی از دستاورد‌های بزرگ فاز ۱۱ پارس جنوبی بود که به همت کارکنان صنعت نفت به بهره برداری رسید و اکنون ۱۲ میلیون متر مکعب گاز برداشت می‌شود که تا پایان دولت به ۳۰ میلیون متر مکعب می‌رسد و در سال‌های آتی آن به ۵۰ میلیون متر مکعب می‌رسد.

اوجی با تأکید بر اینکه هیچ محدودیتی برای سرمایه‌گذاری در صنعت نفت وجود ندارد، گفت: براساس آنچه وزارت نفت و بانک مرکزی از عملکرد این صنعت ارائه داده در سال گذشته رشد اقتصادی گروه نفت و گاز ۲۰ درصد بوده است و سال گذشته توانستیم علی‌رغم محدودیت‌ها بیش از ۳۵ میلیارد دلار صادرات نفت داشته باشیم.

بنابر این گزارش، بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی صبح امروز (چهارشنبه، ۱۹ اردیبهشت ماه) با حضور وزیر نفت و با شعار «صنعت نفت، جهش تولید، بهینه‌سازی فناورانه» در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران افتتاح شد.

در این دوره از نمایشگاه ۱۷۰۰ شرکت ایرانی و ۲۵۰ شرکت خارجی از ۱۲ کشور روسیه، چین، آلمان، فرانسه، ژاپن، کانادا، ایتالیا، ترکیه، بلاروس، هندوستان، اتریش، آرژانتین حضور دارند.

همچنین بیش از ۸۰ شرکت دانش‌بنیان، ۲۳ دانشگاه و ظرفیت حضور ۶۴ شرکت استارت‌آپی در محل سالن‌های ۱۰ و ۱۱ نمایشگاه بین المللی ایجاد شده است.

متراژ در نظر گرفته شده برای شرکت‌ها حدود ۵۰۰۰ مترمربع است و در فضایی به وسعت ۷۰ هزار متر مربع، به عرضه دستاورد‌های خود در صنعت نفت خواهند پرداخت.

در حال تکمیل...

دیگر خبرها

  • ورودی‌های شهرضا ساماندهی می‌شود
  • رفع هشت نقطه پرحادثه در شبکه راه‌های خراسان شمالی
  • هیچ محدودیتی برای سرمایه‌گذاری در صنعت نفت وجود ندارد
  • ۱۱۰ میلیون مترمکعب آب سد مهاباد به سمت دریاچه ارومیه رهاسازی شد
  • اوضاع وخیم ذخایر آبی در ۱۱ استان کشور؛ آب پنج سد تهران کاهش ۵ درصدی دارد
  • اوضاع وخیم ذخایر آبی در ۱۱ استان کشور/ آب پنج سد تهران کاهش ۵ درصدی دارد
  • اوضاع آب کدام استان‌ها خوب نیست؟ 
  • ۱۰ استان کشور از تنش آبی خارج شد
  • ذخیره‌سازی ۳۰ میلیون متر مکعب آب در سازه‌های آبخیزداری هرمزگان
  • کاشت بیش از ۶۵۰ اصله نهال در ورودی شهر بوشهر