Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-09@02:59:21 GMT

سرریز سد کمال صالح آغاز شد

تاریخ انتشار: ۳۱ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۵۴۶۰۱

سرریز سد کمال صالح آغاز شد

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، عزت اله آمره‌ای افزود: حجم بارشی مطلوب بهاره و بارش‌های خوب فصل آبی جاری باعث شد بیش از 95 میلیون مترمکعب آب در دریاچه سد کمال صالح اراک ذخیره شده و نهایتا سرریز کند.

وی ادامه داد: در حال حاضر دبی خروجی از سد کمال صالح  هشت متر مکعب بر ثانیه است و پیش‌بینی می‌شود با افزایش دبی ورودی به سد، میزان آبی که سرریز می‌کند بیشتر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مقام مسئول در شرکت سهامی آب منطقه‌ای مرکزی، دبی ورودی به سدکمال صالح را 12 متر مکعب بر ثانیه اعلام کرد و افزود: سرریز شدن سدکمال صالح هیچ مشکلی را برای نقاط پائین دستی ایجاد نکرده و میزان آبی که از سد خارج می شود به سمت استان لرستان هدایت شده و به حجم آب دریاچه سد مروک لرستان افزوده می‌شود.

وی در خصوص وضعیت آبی سدالغدیر ساوه نیز گفت: حجم سدالغدیر ساوه 277 میلیون متر مکعب است که هم اکنون 270 میلیون متر مکعب آب در دریاچه سد ذخیره شده و به تراز نهایی نزدیک است.

آمره‌ای افزود: به منظور کنترل وروی و خروجی سدالغدیر و مدیریت سیلاب‌های احتمالی از هفته گذشته به جای سرریز سد، دریچه‌های تحتانی سدالغدیر باز شده است و به تناسب میزان دبی ورودی به سد از این سد تمام بتنی استان مرکزی آب خارج می‌شود.

وی تصریح کرد: بارندگی‌های فصل آبی بویژه در فصل بهار موجب تکمیل تراز آبی بیشتر سدهای استان شد و خوشبختانه سرریز شدن آنها و سیلابی شدن استان هیچ خسارتی بر جای نگذاشت.

سد «کمال صالح» در جنوبی‌ترین نقطه شهرستان شازند با ظرفیت و حجم ۹۵ میلیون مترمکعب برای اولین بار در طول ۷ سال اخیر، در اسفندماه سال 1397 به میزان ۸ مترمکعب در ثانیه سرریز کرد. آب این سد تاکنون ۲ مرتبه در فصل بهار سرریز داشته است که این سرریز به سمت سد مروک در استان لرستان در ۱۰ کیلومتری سد کمال صالح هدایت می‌شود.

 این سد از نوع سنگ‌ریزه‌ای است، ارتفاع تاج سد به ۱۲ متر و ارتفاع سد به ۸۰ متر می‌رسد و در ۴۵ کیلومتری جنوب شازند و ۷۸ کیلومتری اراک واقع شده است.

سد کمال صالح دارای ۲ رودخانه از سرشاخه‌های شهرستان «دز» است که بالغ بر ۴۰ میلیون مترمکعب نیاز آبی استان را تأمین می‌کند و ۶۲ درصد شهر اراک را پوشش آبی داده است.

اهمیت سلامت آب بسیار بالاست و از آنجا که آب‌های سطحی تأمین کننده آب سد کمال‌صالح هستند و از نظر EC آب، کدورت، سختی و PH در شرایط ایده‌آل و کاملاً استانداردی قرار دارد.

این سد در 29 اردیبهشت ماه سال 1388 به بهره برداری رسید و از طریق آن آب مورد نیاز شهرهای اراک، شازند و صنایع بزرگ منطقه تامین می‌شود.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: سد آبی سلامت آب سد کمال صالح اراک شرکت سهامی آب سد کمال صالح میلیون متر متر مکعب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۵۴۶۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ربایندگان «یسنا» حرفه‌ای بودند | در کمال نامردی او را در میان کلزاها رها کرده بودند

به گزارش همشهری آنلاین،‌ مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان گلستان با بیان اینکه شکل رهاسازی «یسنا» توسط آدم‌رباها نشانگر ارزیابی همه جوانب و حرفه‌ای بودن آنها بود، افزود: امکان خارج شدن کودک از میان بوته‌های مرتفع کلزاها بسیار پایین بود.

قاسم غریب‌آبادی صبح امروز به مناسبت هفته هلال احمر در نشست با خبرنگاران اظهار کرد: تنویر افکار عمومی در شرایطی که همه اقشار مردم با استفاده از ظرفیت فضای مجازی می‌توانند اظهارنظر کنند، بسیار سخت است که مسئولیت خطیر آگاهی‌بخشی را خبرنگاران برعهده دارند.

وی با بیان اینکه شعار هلال احمر «بی‌طرفی» است، ادامه داد: تلاش می‌شود خدمات این جمعیت به گونه‌ای انجام شود تا همه آحاد جامعه و اقوام به نحو شایسته‌ای از این خدمات بهره‌مند شوند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان گلستان با اشاره به اینکه یک عده در جریان مفقودی «یسنا» می‌خواستند با فضاسازی، روال عادی جستجو را منحرف کرده و جوسازی کنند، افزود: در این میان رسانه‌های رسمی با پوشش بسیار خوب خود، زمینه‌ساز تلاش بی‌وقفه و خستگی‌ناپذیر دستگاه‌های امنیتی و هلال احمر شدند.

وی با تاکید بر اینکه آدم‌رباها پس از بازگرداندن یسنا، در کمال نامردی او را در میان کلزاها رها کرده بودند که به هیچ عنوان در حالت معمولی و زمینی امکان پیدا شدن کودک وجود نداشت، خاطرنشان کرد: هلال احمر از همان لحظات اولیه جستجو پای کار بود و اگر همان روز پس از رها کردن کودک، پیدا نمی‌شد با توجه اینکه هواشناسی آغاز بارش را از شامگاه روز پنجم هشدار داده بود، قطعاً سلامت کودک و جان او به خطر می‌افتاد.

غریب‌آبادی هوشیاری سارقان در چگونگی بازگرداندن و رهاسازی کودک را حرفه‌ای و با ارزیابی همه جوانب عنوان و اضافه کرد: پلیس و دادستانی پس از ارزیابی‌های دقیق‌تر دلایل آدم‌ربایی را جهت تنویر افکار عمومی اطلاع‌رسانی می‌کنند.

وی با تاکید بر اینکه آنچه مهم است، پیدا شدن "یسنا" در زمانی بسیار مناسب و در همان لحظات اولیه آزادی بود، تصریح کرد: کایت‌سوار هلال احمر با استفاده از تجربه خود و اسکن مناسبی که داشت، موفق شد محل کودک را شناسایی کند.

غریب‌آبادی پرهیز از هرگونه گمانه‌زنی و اظهارنظر در خصوص این پرونده را از اولویت‌ها دانست و توضیح داد: متولیان پس از بررسی‌ها و روشن شدن ابعاد و دلایل آدم‌ربایی توسط سارقان، مراتب را از طریق رسانه‌های معتبر اطلاع‌رسانی خواهند کرد.

کد خبر 849670 منبع: ایسنا برچسب‌ها استان گلستان خبر مهم هلال احمر

دیگر خبرها

  • دستگیری باند سارقان قطعات موتورسیکلت در همدان
  • نمایشگاه کتاب تجلی عمل صالح مبتنی بر سرمایه مردم است
  • مشکل آب روستای ریکای مهران مرتفع شد
  • فیلم/ اژه‌ای: قاضی سرمایه تمام و کمال قوه قضاییه است
  • جمهوری اسلامی ایران نماد ایستادگی در برابر دولت‌های متکبر است
  • فیلم| دریاچه زریبار مریوان سرریز کرد
  • ربایندگان «یسنا» حرفه‌ای بودند | در کمال نامردی او را در میان کلزاها رها کرده بودند
  • حجم ذخیره آب مخازن سد‌های کردستان به ۷۲ درصد رسید
  • بارش باران در جاده‌های ۱۱ استان
  • ۸ سد کردستان سرریز شد