Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان مرکزی گفت: نیمی از ظرفیت مخازن ذخیره آب سدهای کمال‌صالح و الغدیر این استان خالی است و مردم باید مدیریت مصرف آب و الگوهای صرفه جویی را مسئولانه در دستور کار داشته باشند.

«عزت‌اله آمری»  افزود: ظرفیت ذخیره آب در مخزن پشت سد کمال صالح ۹۶ میلیون مترمکعب است اما اکنون حجم آب موجود تنها ۵۱ میلیون مترمکعب اعلام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: در شرایطی که ذخیره مخزن آب سد کمال صالح به نصف رسیده است، یک‌هزار و ۱۰۰ لیتر برثانیه آب برای مصرف آشامیدنی مردم  اراک از آن خارج می‌شود و نبود منبع تغذیه این سد در بازه زمانی کوتاهی مشکلات جدی ایجاد خواهد کرد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان مرکزی گفت: مخزن ذخیره آب سدالغدیر ساوه نیز گنجایش ۲۷۶ میلیون مترمکعب  را دارد که  اکنون تنها ۱۱۰ میلیون مترمکعب آب در آن ذخیره شده  و  معادل ۴۰ درصد ظرفیت آن است.

آمری افزود: خشکسالی شدید و نبود بارش مناسب در پاییز امسال موجب شده که از ۲۰ مهرماه جاری دریچه‌های سد الغدیر بسته شود و تا اطلاع ثانوی حقابه مصارف کشاورزی به‌دلیل موقعیت بحرانی ذخایر آبی  این سد قطع شده است.

وی اظهار داشت: تصمیم بر آن است که با مدیریت بهینه ذخایر موجود آبی سد الغدیر این منابع تا بهبود اوضاع فقط برای مصارف آشامیدنی مردم شهر ساوه اختصاص یابد.

۹۲ درصد از حجم آب مصرفی استان مرکزی در بخش کشاورزی، سه و نیم درصد در بخش صنعت و بقیه در بخش آشامیدنی مصرف می‌شود./ایرنا


 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: میلیون مترمکعب استان مرکزی ذخیره آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۶۷۱۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تنها ۳۵ درصد سدهای کشور خالی است + جزئیات

به گزارش همشهری آنلاین میزان ورودی مخازن کل کشور از ابتدای سال آبی (ابتدای مهرماه) تا ۱۶ اردیبهشت‌ماه معادل ۲۸.۶۹ میلیارد متر مکعب بوده که در قیاس با سال گذشته که عددی معادل ۳۰.۳۲ میلیارد مترمکعب بود، ۵ درصد کاهش داشته است؛ همچنین میزان کل خروجی سدهای کشور نیز با عدد ۱۷.۹۸ میلیارد متر مکعب نسبت به سال قبل سه درصد افزایش داشته است.

حجم آب موجود مخازن اکنون ۳۲.۳۹ میلیارد متر مکعب ثبت شده که این عدد نسبت به سال قبل که عددی معادل ۳۱.۹۷ میلیارد متر مکعب بوده یک درصد افزایش داشته است. همچنین حجم پرشدگی سدهای کشور نیز تا این تاریخ ۶۵ درصد است.

وضعیت برخی از سدهای مهم کشور بیانگر این است که در ۱۲ سد درصد پرشدگی ۱۰۰ درصد است، به‌طوری‌ که سد ارس آذربایجان شرقی، سد شهید قنبری استان آذربایجان غربی، سد جگین استان هرمزگان، سد کوثر کهگیلویه و بویراحمد، سد رودبار استان لرستان، سد ایلام و سد قشلاق و آزاد استان کردستان و سدهای پیشین، ریزدان، خیرآباد، ماشکیدعلیا ۱۰۰ درصد پر هستند.

همچنین ارتفاع کل ریزش‌های جوی کشور معادل ۲۱۹.۲ میلیمتر است. این مقدار بارندگی نسبت به میانگین دوره‌های مشابه درازمدت (۲۲۱.۳میلیمتر) ۱ درصد کاهش و نسبت به دوره مشابه سال آبی گذشته (۱۸۸.۱میلیمتر) ۱۷ درصد کاهش را نشان می‌دهد.

کد خبر 850243 منبع: ایسنا برچسب‌ها خبر مهم باران سد

دیگر خبرها

  • گاز نیم بها تا۵سال برای صنایع متقاضی ذخیره‌سازی روزمینی گاز
  • جای یک کتابخانه مرکزی در شهر عالم‌پرور آمل خالی است
  • امکان ذخیره حدود ۱۲ میلیون متر مکعب آب در ابرکوه
  • تولید حدود ۲۷۷ میلیارد مترمکعب گاز طبیعی در پالایشگاه‌های کشور در سال ۱۴۰۲
  • تنها ۳۵ درصد سدهای کشور خالی است + جزئیات
  • افزایش حجم آب دریاچه ارومیه به ۲.۵ میلیارد مترمکعب
  • وضعیت مخازن سد حوضه‌های آبریز دریاچه ارومیه و ارس
  • ۷۱ درصد از حجم سدهای آذربایجان‌غربی پر آب است
  • سهم ناچیز سدهای خراسان شمالی از بارش‌ها/ آب ذخیره کمتر شد
  • ۸۲ درصد میانگین بارندگی استان بوشهر تحقق یافت