Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-09@15:55:21 GMT

کاهش دبی ورودی سد الغدیر ساوه

تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۸۱۹۸۲

کاهش دبی ورودی سد الغدیر ساوه

سعید طاعتی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در ساوه از کاهش آب ذخیره شده در پشت سدالغدیر ساوه خبر داد و گفت: بدلیل کاهش نزولات آسمانی در ماه‌های اخیر دبی ورودی سد الغدیر ساوه در حال حاضر به کمتر از نیم متر مکعب در ثانیه رسیده است. 

وی افزود: با توجه به همین موضوع، افت دبی منابع تولید شامل چاه، چشمه و قنات‌ها، سوختگی پمپ و همچنین رشد جمعیت و افزایش مصرف سرانه آب در شهر ساوه و روستاهای تحت پوشش باعث بروز مشکلاتی در خصوص امر آب رسانی و توزیع آب شرب سالم و بهداشتی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب ساوه تصریح کرد: با توجه به پیش بینی‌های صورت گرفته و علیرغم پروژه‌های انجام شده در صورت عدم رعایت الگوی مصرف و صرفه جویی در آب و مصارف غیرمجاز، احتمالا در تابستان سالجاری شهر نوبران و در بخش مرکزی شهرستان ساوه برای 12 روستا، در نوبران برای 5 روستا و در غرق آباد برای 2 روستا نیاز به مدیریت توزیع آب رسانی وجود خواهد داشت. 

طاعتی به بخشی از نحوه مدیریت توزیع اشاره کرد و خاطرنشان کرد: اقداماتی که در راستای مدیریت منابع و توسعه آب رسانی مطابق سنوات قبل انجام می‌شود شامل آب رسانی سیار، جیره بندی و مدیریت مصرف، پیمایش و قطع مشترکین دارای انشعاب غیرمجاز و توسعه و اصلاح منابع تولید، خط انتقال و شبکه توزیع خواهد بود. 

وی با بیان اینکه در حال حاضر حدود 45 درصد از شبکه توزیع شهر و روستا دچار فرسودگی است گفت: در حال حاضر 84 هزار و 800 مشترک در سطح شهرستان وجود دارد که سال گذشته میانگین مصرف این تعداد انشعاب به ۲۴ میلیون متر مکعب رسید. 

وی در پاسخ به سوالی در خصوص آخرین وضعیت اجرای طرح فاضلاب شهری ساوه نیز گفت: طول خطوط اصلی و فرعی در ابتدای اجرای این طرح در حدود 380 کیلومتر پیش بینی شده بود که با توسعه شهر در حال حاضر طول این خطوط برای اجرا 460 کیلومتر برآورد شده است. 

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب ساوه خاطرنشان کرد: در حال حاضر 140 کیلومتر از طرح فاضلاب شهری ساوه اجرایی شده است و تا پایان اسفندماه 1400 حدود 30 درصد از مشترکین آب در ساوه از پوشش خدمات جمع آوری برخوردار بوده‌اند.

به گفته طاعتی جهت تکمیل خطوط اصلی و فرعی شبکه جمع آوری فاضلاب شهر و تکمیل مدول اول تصفیه خانه فاضلاب  با توجه به قیمت‌های سال جاری در حدود 8 هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

وی میزان مصرف آب شیرین در شهر ساوه را 1200 متر مکعب در شبانه روز اعلام کرد و گفت: با توجه به اینکه هنوز آب شیرین در خطوط اصلی جریان ندارد، یک ایستگاه تصفیه آب در منطقه یحیی آباد ساوه فعال شده که بطور میانگین در ماه 36 هزار متر مکعب آب شیرین تولید می‌کند.

مدیرعامل شرکت آب ساوه تصریح کرد: این میزان آب شیرین ساوه توسط 150 دستگاه آب شیرین تعبیه شده در سطح شهر و 365 انشعاب در مدارس، اماکن مذهبی، سوپرمارکت‌ها و ادارات مورد استفاده قرار میگیرد.

انتهای پیام/ 

منبع: فارس

کلیدواژه: آب کمبود آب آب منطقه ای آب شیرین کن حال حاضر متر مکعب آب رسانی آب شیرین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۸۱۹۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع هشت نقطه پرحادثه در شبکه راه‌های خراسان شمالی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی؛ محمد مشتری افزود: رفع ۳ نقطه پرتصادف در محدوده بابا امان (دوربرگردان و تقاطع روستای حمید و پمپ بنزین باباامان) و رفع ۴ نقطه پرتصادف در ورودی شهر فاروج و یک نقطه پرتصادف در ورودی محور بدرانلو (بجنورد - آشخانه) در دست اجراست.
وی با بیان اینکه اجرای این طرح‌ها شهریور امسال به پایان می‌رسد، گفت: در طرح ملی شناسایی نقاط پرتصادف جاده‌های کشور مصوب سال ۱۴۰۱، ۱۶ نقطه در راه‌های برون شهری این استان احصا شد که در برنامه ابلاغی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در سال گذشته، رفع هفت نقطه از این تعداد در نظر گرفته شده بود، اما با تلاش راهداران هشت نقطه پرتصادف رفع شد.
طول راه‌های خراسان شمالی هزار و ۳۴۳ کیلومتر راه اصلی و طول راه‌های روستایی استان هم چهار هزار و ۶۵۴ کیلومتر است.

دیگر خبرها

  • تکمیل طرح های نیمه تمام و زودبازده رویکرد شهرداری ساوه است
  • عقب ماندگی حوزه فرهنگی در ساوه بیش از سایر بخش ها است
  • فیلم| طعم شیرین خانه‌دار شدن بعد از ۵۰ سال
  • ورودی‌های شهرضا ساماندهی می‌شود
  • هندوانه، راهی شیرین برای دفع سنگ کلیه
  • لیگ یک/ حمله همه جانبه اخباری و تیمش به لیگ برتر
  • بزرگترین پرچم مزین به نام امام رضا (ع) در ساوه به اهتزاز درآمد
  • افتتاح پروژه ملی آبرسانی قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) در ساوه
  • رفع هشت نقطه پرحادثه در شبکه راه‌های خراسان شمالی
  • ۲۹ واحد صنفی آلاینده و مزاحم در ساوه پلمب شد